Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Reviews

"Marleen heeft me erg goed geholpen met een specifiek vraagstuk. Vooraf gaf ze duidelijk aan in hoeverre ze me kon helpen, voornamelijk coachend. Door haar empathische open houding is ze een prettige gesprekspartner. Ze luister zonder oordeel en geeft advies zonder iets op te dringen. Ze heeft me op die manier weten te confronteren met mijn eigen logica, die me er van weerhield uitdagingen aan te gaan. Door haar support is het met gelukt en ben ik van mijn specifieke vraagstuk verlost. Bedankt, Marleen!"
Google

Anke

"Bij Marleen heb ik een EMB test laten doen en een consult gehad voor bespreking en advies. Heel blij mee! De test en haar adviezen geven enorm veel handvatten om echt te werken aan je gezondheid. Zelf breder dan alleen voeding (holistisch). Het is fijn om eindelijk eens duidelijkheid te krijgen over vage klachten. Ik ben nu 1,5 week verder en alle adviezen aan het implementeren in m'n leven, merk nu al verschil.
Google

Ilona

"Eindelijk  een echte uitleg  waardoor mijn diabetes 2 ontstaan is en wat ik daar zelf aan kan doen. Ik was al eens bij een dietist geweest,  maar daar kreeg ik alleen een dieet en geen idee dat ik mijn diabetes ook nog kon herstellen. Marleen legt dit echt goed uit en geeft je ook de top 3 mee waar mee te beginnen, zodat ik het ook kan gaan doen in mijn dagelijkse leven met een drukke baan. Het is toch een verandering om je patroon aan te passen, maar de moeite waard."

Theo

"Na vele diëten, waarbij ik niet afviel, heb ik eind 2020 de keto-detox kuur gevolgd. Ik kwam bij Marleen terecht die niet alleen naar de voeding kijkt maar naar de hele persoon en duidelijk kon uitleggen waarom ik niet afviel. Tijdens de kuur voelde ik me al snel veel energieker worden. Ik ben weer aan het afvallen en niet onbelangrijk, mijn bloedwaardes zijn perfect sinds lange tijd. Marleen bedankt voor je fijne begeleiding. Ik heb veel vertrouwen in je kundigheid en je grondige aanpak`.

Sabine

"Geweldige diensten!
Marleen is een ervaren, zeer vriendelijke en communicatieve persoon.
De omgeving en de sfeer bij haar praktijk is erg goed.

Ik raad Marleen van harte aan als voedingsdeskundige

Google

Fay

`Het is van tevoren niet voor te stellen wat Voeding kan betekenen bij lichamelijke klachten. En dat legt Marleen je heel goed uit.
Door naar je klachten en verhaal te luisteren, is ze in staat een goed beeld te geven waar de oorzaak van het ontstaan zou liggen. Vervolgens maakt ze een persoonlijk plan met tips welke producten te vermijden, recepten, maar ook hoe (ook kleine) veranderingen je gehele gezondheid kunnen verbeteren. Ook kijkt ze met je naar leefstlijl; ze bekijkt het grote plaatje.
Je moet dan vervolgens wel zelf aan de slag met haar adviezen om beter te worden.  Het is namelijk een wat langer proces waarmee je dan wél de oorzaak van je probleem aanpakt en niet zoals met een medicijn (tijdelijk) alleen de klachten verhelpt. Mijn leven is sinds mijn eerste afspraak met Marleen verandert.
Ik had me vroeger niet voor kunnen stellen dat ik met wat aanpassingen, nu  elke dag op kan staan met energie en mijn klachten weg zijn door deze aanpassingen.
Ik ben blij dat Marleen op mijn pad gekomen is`

Karin

© 2024 Holistisch Binnenveld 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Holistisch binnenveld
Egelsteeg 8
6708 PL Wageningen

Telefoon 06 36 285 654
info@holistischbinnenveld.nl
www.holistischbinnenveld.nl