Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Food for the body is not enough – there must be food for the soul

Wat is holistische voeding?

Voeding is alles wat je tot je neemt. Van een bord spaghetti tot een goed gesprek. Jouw systeem wordt beïnvloed door alle prikkels die je tot je neemt en het gaat dus veel verder dan alleen een lijstje met voeding dat wel of niet bij je past. Holisme betekent allesomvattend, alles staat met elkaar in verbinding. Gezond eten kan dus wel zorgen voor een gezond lichaam, maar als je je mentaal of emotioneel niet oké voelt, heeft dat wel degelijk invloed op je lichamelijke gezondheid.

Als je voeding holistisch gaat bekijken, ga je steeds uit van de vraag wat belangrijk voor je is. Wat voor voeding is voor jou nodig om je gezond en gelukkig te voelen? Om antwoord op die vraag te krijgen, kun je gebruik maken van je intuïtieve vermogens en zintuigen.
Je ziel verlangt dat alle niveaus in je systeem op één lijn zitten; je fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele niveau staan in verbinding en hebben alle voeding nodig. 

© 2021 Holistisch Binnenveld