Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Zorg voor je lichaam het is de enige plek om in te wonen

Jouw coach

Na het afronden van mijn HBO studie Facility Management heb ik diverse mooie functies vervult, tot op directieniveau, op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. Als leidinggevende heb ik het altijd leuk gevonden mensen te helpen in hun eigen ontwikkeling en zicht te krijgen op hun eigen mogelijkheden.

Op een gegeven moment begon het, mede door de combinatie van een gezin met een zorg intensieve zoon, te knellen. Mijn systeem raakte uit balans en mijn energie was soms ver te zoeken. Zo werd natuurlijke voeding en een holistische aanpak mijn eigen leerweg om mezelf terug te vinden. De honger naar bewustwording en scholing op dit vlak zorgde ervoor dat ik de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur en de opleiding orthomoleculair therapeut gevorderd volgde en ik mijn baan heb opgezegd. Zeker een spannend moment, maar ik vertrouwde en volgde mijn gevoel. Het leren luisteren naar je innerlijke stem en intuïtie was voor mij als thuiskomen.

Ik kan nu zien dat mijn werkkeuzes de afgelopen 25 jaar voornamelijk met mijn hoofd genomen zijn, ik had niet anders geleerd. Nu ik steeds meer keuzes kan maken vanuit mijn hart gaat dat gepaard met meer blijdschap en vertrouwen. Het stroomt en er is meer plezier!

Wanneer je met mij aan de slag gaat en ik je een stukje mag begeleiden op jouw pad help ik je om jouw innerlijke stem (weer) te horen wat goed is voor jou en gun ik ook jou de weg naar gezondheid en meer vitaliteit!

Voedingscoach Holistisch Binnenveld

© 2021 Holistisch Binnenveld