Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Zorg voor je lichaam het is de enige plek om in te wonen

Jouw Coach

Na het afronden van mijn HBO studie Facility Management heb ik diverse functies vervult op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. Als leidinggevende heb ik het altijd waardevol gevonden mensen te helpen in hun eigen ontwikkeling en zicht te krijgen op hun eigen mogelijkheden.

Op een gegeven moment begon het, mede door de combinatie van een gezin met een zorg intensieve zoon, te knellen. Mijn systeem raakte uit balans en mijn energie was soms ver te zoeken. Zo werd natuurlijke voeding en een holistische aanpak mijn eigen leerweg om mezelf terug te vinden. De honger naar bewustwording en scholing op dit vlak zorgde ervoor dat ik diverse opleidingen volgde en ik mijn baan heb opgezegd. Zeker een spannend moment, maar ik vertrouwde en volgde mijn gevoel. Het leren luisteren naar je innerlijke stem en intuïtie was voor mij als thuiskomen.

Ik kan nu zien dat veel van mijn keuzes de afgelopen 25 jaar voornamelijk met mijn hoofd genomen zijn. Nu ik steeds meer keuzes kan maken vanuit mijn hart gaat dat gepaard met meer blijdschap en vertrouwen. Het stroomt en er is meer plezier!

Als gecertificeerd Orthomoleculair, Epigenetisch therapeut en Holistisch Coach heb ik gedegen kennis in huis om naar jouw totale beeld te kijken, verstoorde processen helder te krijgen en gezondheidsklachten aan te pakken bij de bron.

Ga je met mij aan de slag en mag ik jou een stukje begeleiden op jouw pad dan help ik je graag om jouw gezondheidsklachten aan te pakken, te leren vertrouwen op je EIGENwijsheid wat goed is voor jou en gun ik ook jou de weg naar gezondheid en meer vitaliteit!

Marleen

Voedingscoach Holistisch Binnenveld

Opleidingen & specialisaties:

  • Orthomoleculair & Epigenetisch therapeut
  • Orthomoleculair adviseur gevorderd 
  • Natuurvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut
  • Holistisch eenvoudig gezond
  • EMB bloedtesten
  • Specialisatie kind & zwangerschap
  • Specialisatie Keto detox coach
  • Behandelprotocollen Keer diabetes 2 om
  • Reiki I en II

© 2023 Holistisch Binnenveld 

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Holistisch binnenveld
Egelsteeg 8
6708 PL Wageningen

Telefoon 06 36 285 654
info@holistischbinnenveld.nl
www.holistischbinnenveld.nl