Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach

Love yourself enough to live a healthy lifestyle

Paketten

Pakket 1: "Persoonlijke voedingscheck"
Aan de hand van jouw huidige voedingspatroon en wensen wordt een bij jouw passend voedingsplan & leefstijladvies voor je samengesteld, inclusief recepten & menuvoorbeelden.
Met dit plan kun jij zelfstandig aan de slag om je voedingspatroon te optimaliseren en gezondheid te ondersteunen. 

Pakket 2:  Coaching "de nieuwe balans"
Je zit niet optimaal in je vel, hebt een aantal klachten en krijgt daar geen duidelijkheid over, ook niet bij een (huis)arts. Voor mij zijn dit signalen die je lichaam je geeft dat je uit balans bent.
Aan de hand van een uitgebreide intake, het bijhouden van je huidige menu en testen, starten we de coaching om jouw gezondheid aan te pakken. Vaak zijn er met een aantal aanpassingen in je voedingspatroon, ondersteunt met supplementen snel verbeteringen te realiseren.

Pakket 3: Coaching "vind je gezondheid terug" 
Je ervaart serieuze gezondheidsklachten of hebt een ziekte en hebt daar mogelijk ook medicatie voor. Veel klachten en ziektes vinden hun oorzaak in voeding en leefstijl. Er zijn veel verbeteringen en herstel te realiseren als je daarmee aan de slag gaat. 
We gaan stap voor stap in 3 fases aan de slag met jouw situatie. Al snel zul je de eerste resultaten ervaren. 
Met name diabetes II is een ziekte die door voeding en leefstijl volledig herstelt kan worden. Dit pakket is ook geschikt voor o.a.: Hoge bloeddruk, schildklierproblemen, obesitas, metabool syndroom, huidklachten, astma, reuma, burn-out, depressie, candida, etc.

Pakket 4: "Keer Diabetes type 2 om"
Door gezonder te gaan eten volgens een specifiek programma, te bewegen en af te vallen kun je bereiken dat het lichaam weer beter reageert op insuline. De bloedsuiker wordt dan lager en stabieler. Door deze leefstlijlaanpassingen lukt het bij veel mensen om te stoppen met insuline of zelfs te stoppen met medicijnen.

Pakket 5: Coaching "Keto-detox kuur"

Als gecertificeerd keto-detox coach begeleid ik je tijdens een korte, intensieve én voor jou persoonlijke kuur van ca. 3 weken in het ontgiften en afvallen. De ontgifting is zeer geschikt voor mensen waarbij afvallen niet meer lukt.  In onze tijd hebben talloze mensen te kampen met de gevolgen van een grote toxische belasting door verkeerde voeding, chemische- en fysische vervuiling en stress, met als gevolg overgewicht en chronische ziekten (zoals insuline resistentie, leververvetting). 

Keto-Detox combineert de klassieke detoxkuur met het bereiken van ketose, waarbij het lichaam overschakelt op vetverbranding. Alleen op deze manier kan vetweefsel ‘geschoond’ en afgebroken worden en kunnen de vrijgekomen toxinen en stressoren effectief ontgift en uitgescheiden worden. 

De kuur kan ook heel goed ingericht worden voor vegetariërs / veganisten.

 

© 2021 Holistisch Binnenveld 

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Holistisch binnenveld
Egelsteeg 8
6708 PL Wageningen

Telefoon 06 36 285 654
info@holistischbinnenveld.nl
www.holistischbinnenveld.nl