Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

 Hoe kan je iets met liefde koken wat zonder liefde is geproduceerd?

Het Binnenveld

Het Binnenveld is een uniek gebied ingeklemd tussen Wageningen, Rhenen, Ede en Veenendaal en in de foodvalley gelegen. Het is een gemêleerd landschap van agrarische cultuur met bijzondere cultuurhistorische elementen, agrarisch natuurbeheer en een uitgestrekt bijzonder natuurgebied door de lage ligging, waar de Grift en de Kromme Eem doorheen meanderen.
Dit natuurgebied is recent verder uitgebreid met de Binnenveldse Hooilanden, die diverse natuurgebieden aaneensluit en waar op termijn vele bijzondere soorten planten en dieren terug kunnen komen. Een prachtig landschap ontstaat!

Een plek waar je met aandacht en verwondering kunt genieten van de natuur. Het gebied biedt ruimte voor ontspanning en bezinning. Wandel en fietspaden om volop te bewegen, ontspannen, ontstressen én waar op diverse plekken biologische producten en natuurvoeding te verkrijgen zijn. Volop mogelijkheden ter ondersteuning van een gezond en vitaal leven.

Het Binnenveld Wageningen

© 2024 Holistisch Binnenveld 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Holistisch binnenveld
Egelsteeg 8
6708 PL Wageningen

Telefoon 06 36 285 654
info@holistischbinnenveld.nl
www.holistischbinnenveld.nl