Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Laat voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn voeding - Hippocrates

Coaching

Voedingscoach 
Onbewerkte voeding met voldoende vitamines en mineralen, kan veel betekenen voor je gezondheid en een optimaal werkend immuunsysteem. Het kan helpen om echte gezondheidsklachten voor te zijn of zoveel mogelijk te herstellen. Iedere dag worden er miljoenen cellen in ons lichaam vernieuwd. Jouw voedingskeuze bepaalt de kwaliteit en vitaliteit van deze nieuwe cellen. Je voedingspatroon veranderen vraagt tijd om telkens kleine stapjes te zetten. Kleine veranderingen kunnen al grote, positieve effecten op je gezondheid hebben.

Ik ga met jou persoonlijk aan de slag. Met behulp van een vragenlijst bekijken we jouw doel, eventuele klachten en jouw wensen. Met mijn holistische aanpak kijk ik samen met jou vanuit verschillende invalshoeken en tools naar jouw hulpvraag. Het gebruik van zintuigen en ervaring wat voeding met je doet is een aspect waar ik veel aandacht aan besteed.

Het voedingsadvies is altijd afgestemd op jou persoonlijk en gebaseerd op jouw constitutie (oa Ayurveda en bloedgroep) en wat praktisch haalbaar voor je is. Er bestaat namelijk geen voedingsplan dat voor iedereen goed is. Wij verteren zowel lichamelijk als geestelijk allemaal op een andere manier. Daarom is persoonlijk voedingsadvies en doordachte begeleiding belangrijk.

Als coach vind ik het belangrijk dat je zelf met mijn adviezen aan de slag kunt. Ik geef je concrete handvatten, inzichten, tips, recepten en onderbouwde uitleg om jouw weg na de begeleiding zelfstandig verder te kunnen vervolgen. Afhankelijk van jouw wensen, de ernst van eventuele klachten en mijn ervaring zijn daarvoor passende paketten samengesteld.


Keto-detox coach
Als gecertificeerd keto-detox coach begeleid ik je tijdens een korte, intensieve én voor jou persoonlijke kuur van ca. 3 weken in het ontgiften en afvallen. De ontgifting is zeer geschikt voor mensen waarbij afvallen niet meer lukt.  In onze tijd hebben talloze mensen te kampen met de gevolgen van een grote toxische belasting door verkeerde voeding, chemische- en fysische vervuiling en stress, met als gevolg overgewicht en chronische ziekten (zoals insuline resistentie, leververvetting). 

Keto-Detox combineert de klassieke detoxkuur met het bereiken van ketose, waarbij het lichaam overschakelt op vetverbranding. Alleen op deze manier kan vetweefsel ‘geschoond’ en afgebroken worden en kunnen de vrijgekomen toxinen en stressoren effectief ontgift en uitgescheiden worden. 

De kuur kan ook heel goed ingericht worden voor vegetariërs / veganisten.

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen: 06-36285654
of mailen: info@holistischbinnenveld.nl . Ook als je eerst wilt kennismaken of meer informatie wilt ontvangen, voordat je start.

pakket 1

€ 95,-

 

 • Persoonlijke Voedingscheck
 •  Compleet persoonlijk advies en een uitgebreid voedingsplan wat past bij jou. 
 • ga thuis zelf aan de slag met jouw eigen voedingsplan
pakkket 2

€ 235,-

 

 • Coaching  - De nieuwe balans
 • Persoonlijke begeleiding op weg naar een gezonder eetpatroon wat past bij jou. 
  Geschikt bij milde gezondheidsklachten 
 • 3 Coachingsessies
  inclusief leefstijladviezen & recepten 
pakket 3

€ 345,-

 

 • Coaching - Vind je gezondheid terug
 • Intensieve begeleiding bij serieuze gezondheidsklachten.
  Stapsgewijs je gezondheid terugvinden.
 • 5 Coachingsessies & 3 fases
  inclusief leefstijladviezen & recepten 
Pakket 4

€ 195,-

 

 • Keto-Detox kuur
 • Persoonlijke kuur ontgifting & afvallen
 • Intakegesprek;
  coaching tijdens de kuur & 
  persoonlijk voedingsplan

© 2021 Holistisch Binnenveld