Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Holistisch Binnenveld Voedingscoach
Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven Welke voeding past bij mij? Coaching op jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Laat voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn voeding - Hippocrates

Coaching

Voedingscoach & Orthomoleculaire therapie

Onbewerkte voeding met voldoende voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren en enzymen is nodig voor een optimale gezondheid en een goed werkend immuunsysteem. Je lichaam is opgebouwd uit voedingsstoffen; stoffen die je lichaam nodig heeft en essentieel zijn voor het kunnen uitvoeren van allerlei lichaamsfuncties. Als je een tekort hebt aan een voedingsstof dan verlopen de processen waarbij die stof nodig is minder optimaal. Dit kan diverse klachten veroorzaken.

Iedere dag worden er miljoenen cellen in ons lichaam vernieuwd. Jouw dagelijkse voedingskeuze bepaalt de kwaliteit en vitaliteit van deze nieuwe cellen en daarmee de kans om je gezondheid optimaal te houden en te verbeteren. Dit systeem van vernieuwing biedt prachtige mogelijkheden om, met de juiste keuzes, je gezondheid terug te vinden. Daarmee gaan we aan de slag.

Met behulp van een vragenlijst bekijken we je klachten, je doel en jouw wensen. Daarbij kijk ik niet naar de symptomen maar de echte oorzaak van de klacht wordt aangepakt.

Je voedingspatroon veranderen vraagt tijd om telkens kleine stapjes te zetten. Kleine veranderingen kunnen al grote, positieve effecten op je gezondheid hebben.
Het plan is altijd afgestemd op jouw persoonlijk en wat voor jou praktisch haalbaar is.

Als coach en orthomoleculair therapeut vind ik het belangrijk dat je zelf met mijn adviezen aan de slag kunt. Ik geef je concrete handvatten, inzichten, tips, recepten en onderbouwde uitleg om jouw weg ook na de begeleiding zelfstandig verder te kunnen vervolgen.

Afhankelijk van jouw wensen, de ernst van de klachten en mijn ervaring zijn daarvoor passende pakketten samengesteld.

© 2021 Holistisch Binnenveld 

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Holistisch binnenveld
Egelsteeg 8
6708 PL Wageningen

Telefoon 06 36 285 654
info@holistischbinnenveld.nl
www.holistischbinnenveld.nl